çocuk istismarını durdurun!

20 Mar 2008


Şöyle söyleyeyim, canım kardeşlerim, bizim eve ancak ben lise ikinci sınıfta iken bir müzik çalar girdi. O vakte kadar girmedi zira babam öldükten sonra yaşadığımız ilçenin yas tutma konsepti gereği bu böyleydi. Bu yüzden çocukluğuma ait müziğe dair tek bir hatıra yok. Anlatamıyıciim.

Bu mevzuya durup durup dururken girmemin nedeni pek faideli bir mim. Şu kardeşim vesilesiyle dahil olduğum bu mimin kaynağı da şurası ve amaç çocuk istismarına karşı bir duyarlılığı sürekliliği ayakta tutmak.

(kampanya şartları: 'çocuk istismarını durdurun' sloganına ve -forumdan edinilebilecek- ilgili banner'a blogumuzda yer verip, çocukluğumuzdan hatırladığınız bir şarkı ve şu anda dinlediğimizde hissettirdiklerinden bahsetmek...)

evet, endişeli peri, albatroslar, doli, kandanadam, netlik ayarı: sıra sizde...

Share on :

2 yorum:

Adsız dedi ki...

blogunuzda e-posta adresinizi göremediğim için haber verememiştim. fark edip, ilgi göstererek katıldığınız için teşekkür ederim. bu fırsatla, blog feedlerinizi zevkle takip ettiğimi de belirtmiş olayım (: sevgiler...

endiseliperi dedi ki...

hımm... bir düşünelim bakalım. benim ki beni utandıracak kadar komik bir hikaye. bir hale yola sokup anlatmayı deneyeyim bir ara.

teşekkür ederim.

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah