cinnet mahallesi

12 Nis 2008

mert aydoğdu şeklinde kendisini varoluşun koynuna atan bu kişi bir takım konularda halkını bilinçlendirmeye çalışan bir yüce insandır.

memleket aşkıyla yanıp tutuşan bu düşünür insan, CIA'ya yapacak istihbaratınız varsa yapın diyor; onlar iyidir diyor, ama diyor, herkese güvenmeyin; dikkat edin JIT, M16, MOSSAD gibi hain bir takım örgütlerden mi bunlar, diyor.

bu insan binlerce fikri arasında şöyle bir çağrı yapmak durumunda kalıyor: "Sevgili okurlar, 1 ay once deponun onunden (Izmir Havaalani karsisi, incin top atiyor kimse yok dusunun) depo ya mal almak icin giren elemanimin yani sirketimin 35 DS 656 plakali Opel Corsa Van araci calindi, cok sukurki polisimiz calinti arabayi 15 gun sonra buldu ve bize verdi. 2 gun oncede bu sefer fabrikamaya gelen bir kisi 35 KA 534 plakali gri Peugeot 206CC aracim calindi. Ustelik Ataturkcu bir iscim adam arabaya bakmak icin geldi diye bindirmis, asagiya inip anahtar ustunde adamla birakip (ki herkese tembihlendi daha gecen hafta araba calindi diye) trafikte iceriye girmis. Adamda araci calmis. Yani komplo gibi bir olay. Arac su an hala calinti bulunamadi. Beni Ataturkculer, Kemalistler susturamaz, onlar ellerinden gelen herseyi yapsinlar, bana bos. Benim dunya menfaatlerinde de gozum yok. Allah'in yardimi yakindir, yakinda ne bir kemalist nebir Ataturkcu kalicaktir. Allah yardimcimiz olsun," diye bir notu var.


ve bir
misafir defteri. acaip bir internet topluluğu. durmadan konuşan, tahlil eden, korkan, tehdit eden...

Share on :

1 yorum:

Bad'lik Amiri dedi ki...

Bu nasıl bir gerizekalılıktır, nasıl bir eşekliktir hiç anlamıyorum.

Aynı havayı soluyoruz bir de bunlarla.

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah