doğudan gelip türk kızlarını bafileyen iğrenç kürtler

10 Kas 2007

bursa emniyeti bir ihbarı değerlendirmiş ve bir grup mafya üyesini alem yaparken basmış. basılanlar dev ekranda porno izlerken kokain çekiyorlarmış ve son derece cinsel bir takım aktivitelerde bulunuyorlarmış ve işte bu aktivite sevgili izleyenlerim, vatan gazetesi adlı gazete tarafından ‘doğudan gelip türk kızlarını bafileyen iirenç kürtler’ tadında haberleştirilmiş ve hemen altına da bir okuyucu “salak türk kızları” diye başlık attığı bir yorum yazıvermiş ve “hadi osahtekarların nesebi belli.. bu türk kızlarındaki bilnçsizlik neyin nesidir..?? uyan ey türk..!” demiş.

ırkçı embesiller!

Share on :

4 yorum:

devrim dedi ki...

vatan gazetesinin, senin verdiğin bağlantı üzerinden okuduğum haberinde "kürt" kelimesi bile geçmiyor ki? eğer ki haber metni sonradan değiştirilmemişse; bu haberde faşizan bir şey yok?
herhalde, "Mardin ve Batman'da aşiret üyesi olan ve bir süre önce Bursa'ya gelen" ifadesinden dolayı bu yorumu yapıyorsun (?) ama bu ifadeden, 'doğudan gelen iirenç kürtler’ anlamı çıkarmak epey zorlama olmuş...
alıntıladığın yorum üzerine ise; konuşmak bile saçma, evet bir ırkçı embesil varsa o yorumu yazan kişi buna uyuyor ama sanırım o da haberi tıpkı senin gibi "fazla" anlam(landırm)ış?

benhayattayken dedi ki...

kürt kelimesinin geçmesine ne gerek var?
zaten haberi yazan kürt diyemediği, bu kadar açık bir şekilde eşeklik edemeyeceği için alemcilerin memleketlerinden giriyor aşiretlerinden çıkıyor.
bu haberin normali 'çek senet tahsilatı yapan çete üyeleri küçük kızlarla kokain alemi yaparken yakalandı'dır; böyle olması gerekirken, sen durduk yerde adamların memleketlerini de işin içine katarsan ve bir de aşiret durumlarıyla ilişkilendirirsen, aslında 'ulan bu kırolar memleketi bastı, bütün pisliklerin kaynağı bunlar lan' ideolojik sığlığı içinde kalem oynatıyorsun demektir.

alıntıladığım yorumu yazan enbesil kadar bile hikayeye yaklaşamamış olmanız şaşırtıcı. bu noktada nietzsche'nin dediği gibi:

insan şeyleri neden göremez? önünde kendisi durur, kendisi örter şeyleri.

Adsız dedi ki...

valla kürt kelimesi geçmiyor ama abartılı ve taraflı bir tanımlı kürt tarifi var orada bence de. şu günlerde çok daha duyarlı davranılması gerekirken, ateşe körükle giden bu sorumsuz gazeteciler yüzünden ırkçı embesil yorumların daha çok artacağı da ortada.

Sadık dedi ki...

asıl ırkçılar senin gibilerdir , haberde kürtün k si niye alerjik ortam yaratıyosun densiz embesil

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah