Berlucconi canlı yayında stüdyoyu terketti

13 Mar 2006

Program sunucusu Annunziata'nın, ''İtalya dışındaki insanlar, sizi neden sadece Irak savaşı konusunda ABD Başkanı'na verdiğiniz destek ya da politik ve ticari çıkarlarınızı karıştırmanız üzerinden tanıyor?'' şeklindeki sorusuna karşılık, Berlusconi önce Irak ile ilgili konuları tartışmayı reddetti.
Muhabirin ısrarlı soruları üzerine İtalya Başbakanı, ''Eğer cevap vermeme izin vermeyecekseniz, ayağa kalkıp gidiyorum, anlaşıldı mı?'' dedi.
Annunziata'nın ''Sizden gitmemenizi rica ediyorum ve kurallarınızı zorla kabul ettiremezsiniz'' cevabının ardından tartışmanın bir süre daha sürdüğü ve Berlusconi'nin ''Peki öyleyse hoşçakalın hanımefendi'' diyerek yerinden kalktığı belirtildi.
Berlusconi'nin stüdyoyu terk etmeden önce muhabiri ''solcu ve önyargılı'' olmakla suçladığı, ''Bu kanal, başbakana karşı kurulmuş bir savaş makinesi'' diye bağırdığı kaydedildi.
Programı hazırlayan Lucia Annunziata, RAI'deki genel müdürlük görevinden, ''hükümetin talepleri için bir posta kutusuna'' dönüştüğünü belirterek iki yıl önce istifa etmişti.
şuradan görüntülere ulaşabilirsiniz hayatım...
kaynak:medyatava
Share on :

Hiç yorum yok:

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah