Ogün Samast'ın kendine solcu diyeni

25 Oca 2007

Şu mesajı okuyunuz:
"yazıyı incelememe gerek yok ödp sol bir parti olduğunu söylemesine rağmen herkesi kucaklıyoruz sloganıyla solculuktan sosyalizmden devrimden bahsetmeyen karmakarışık bir parti olmuştu geçen seçimlerde ödp başkanı ufuk uras a hadeple ittifaka gitmesi için çok istek yapılmış başkan kabul etmeyince birçok partili istifa ederek hadepe geçmişlerdir bu partinin içinde sol demokrasi kardeşlik ayağıyla mevzilenen birçok şerefsiz vatan haini vardır kim kardeşce yaşamıyorda böyle bir şeye ihtiyaç duyyorlar bizler Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Atatürk milliyetçisi Cumhuriyetçi Laik vatanseverleriz ve birarada çok güzel yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya bölmeye çalışan tüm şerefsizlerin kafasını kopartırız fazla kardeşe falan ihtiyacımız yok"

Bi forumda rastladım bu 'yorum'a. Şu yanıp sönen gif animasyon da bu kardeşim tarafından kendisini ifade etmek üzere seçilmiş bi imza. Arkadaş Beşiktaşlı. Yaşasın Beşiktaş. Fakat orada bir de Che var. Arkadaş heralde bi tür solcu, che’yi oraya koyduuna göre..
Burada dikkatimi çeken arkadaşın ÖDP hakkında söyledikleri değil. Arkadaşın kafası.
İmza olarak Che’yi kullanan bu genç adam, “sol demokrasi kardeşlik ayağıyla mevzilenen birçok şerefsiz vatan haini”lerinden dem vuruyor. Sonra da bu Atatürk milliyetçisi vatansever insan, “yıkmaya bölmeye çalışan tüm şerefsizlerin kafasını kopartırız fazla kardeşe falan ihtiyacımız yok” deyip, sözlerini tamamlıyor.
Bu ne menem bi akıl karışıklığıdır, ne biçim bi cehalettir; anlamak mümkün değil.
Ulan, arkadaş, lan senin Che’yle ne işin olur lan?..
Ulan her kes evine lan…
Öf ya…
Share on :

Hiç yorum yok:

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah