1871-1933 yılları arasında amerikan patent enstitüsü tarafından patent verilmiş bir takım enteresan icadlar

16 May 2015

sizi öldünüz sandılar ve derin bir mezara gömdüler. derken toprağın altında üzerinizde bir ton toprakla uyanıverdiniz. işte bu korkunç duruma mahal vermemek için geliştirilmiş bir icad. kadranı çeviriyor ve yukarıdakilere yaşadığınızı gösteren bi işaret göndermiş oluyosunuz.
üç tekerlekli bisiklet. sadece bi yerden bi yere gitmiyosunuz, o esnada vücut da çalışabiliyosunuz.

keyiflerine düşkün beyler için icad edilmiş 1885 tarihli bir tek tekerlekli bisiklet. üstelik güneşten korumak için şemsiyesi bile var.
birbirlerini gagalayarak kendilerine çok büyük zararlar tavuklar için geliştirilmiş tavuk gözlüğü.  1 871 yılında Robert J Clay diye biri tarafından patenti alınmış.
küvettesiniz ve çevreye su sıçratıp banyonuzu kirlettiğinz için çok mutsuz oluyosunuz. artık korkmayınız. (viktorya dönemi'nde su kürü uygulanan sanatoryumlarda kullanılmış daha sonra bu icad.)
su yüzeyinde kolayca kalınmasına olanak veren mantarlı mayo.
tazı yarışlarında bir maymunun jokey olarak kullanılabilmesi için geliştirilmiş bir icad.
bir fare tuzağı. JA Williams tarafından 'icad' edilmiş.
mastürbasyon uzun yıllar cinnetin temel tetikleyicisi olarak görüldü. mastürbasyonla mücadele için geliştirilmiş 1910 patentli bir icad.

1908 tarihinde bir kadın mucid tarafından geliştirilen bu icad mastürbasyon bağımlılığıyla mücadele etmeyi amaçlıyordu. 
1889 yılında Reuben Spalding tarafından patenti alınan bu icad ile balon ile havalanıyor kanatlar ile hızlanıyorsunuz. hayata geçirilip geçirilmediği bilinmiyor.
bu icad sayesinde şapkanızla selam vermek için elinizi kullanma zahmetine katlanmanız gerekmiyor. bunun yerine başınızı hafif öne eğince şapka kendiliğinden kafanızdan çıkıyor.
el değmeden meme yıkamak maksadıyla geliştirilmiş bir alet. 
(via)
Share on :

Hiç yorum yok:

 
Copyright © 2015 benhayattayken
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah